Karren Maar Festival

August 5, 2023
1:00 pm
Arnhem
Stadsblokken
Free Your Mind Festival
Karren Maar Festival
BUY TICKETS

Karren Maar Festival – Reinier Zonneveld – Arnhem

Reinier Zonneveld kondigt eigen Karren Maar Festival en wereldrecordpoging aan

Karren Maar festival vindt plaats op 5 augustus, 2023 bij de Stadsblokken in Arnhem

Nederlandse techno koning Reinier Zonneveld keert deze zomer terug met een gloednieuw eigen festival en neemt op zaterdag 5 augustus de historische Stadsblokken in Arnhem over. Urenlang zal hij bezoekers meenemen op een muzikale reis en zijn eigen mainstage vullen met zijn kenmerkende en snoeiharde beats. De tweede area wordt gehost door Zonneveld’s label Filth On Acid. Tijdens het evenement doet de techno gigant een poging om een persoonlijk record te verbreken en daarmee het wereldrecord van langste live set op zijn naam te schrijven. Tickets gaan vanaf donderdag 9 maart in de verkoop, fans kunnen zich nu alvast pre-registreren via karrenmaarfestival.nl.

Reinier Zonneveld groeide snel uit tot een van de grootste namen in de techno scene. Zijn ongeëvenaarde technische en klassieke muzikale skills hebben hem een ongekende fanbase in de techno scene opgeleverd. Zonneveld is de enige techno artiest die grote arena shows volledig uitverkoopt met zijn signature marathon live sets. Ook voor zijn eigen Karren Maar Festival neemt Zonneveld al zijn studio gear mee en trakteert hij fans op een extra lange live set. Verwacht een show met bekende klassiekers, maar ook veel nog niet uitgebrachte tracks, gecombineerd met geïmproviseerde creaties van de man achter de muziek. De tweede area, gehost door Zonneveld’s eigen platenlabel Filth On Acid, zal podium bieden aan zowel opkomende talent als gevestigde namen uit de scene.

Reinier Zonneveld: “Ik kan niet wachten om er tijdens Karren Maar Festival deze zomer een schepje bovenop te doen. Ik krijg niet vaak de kans om zo’n lange show te doen op een festival en kijk er daarom extra naar uit om met 25.000 bezoekers keihard te karren!”  

Het artwork voor Karren Maar Festival werd voor de gelegenheid speciaal gecreëerd door kunstenaar Bram Reijnders: “Vorig jaar raakte ik geïnspireerd om mijn kunst te koppelen aan de sound van Reinier. Daarom heb ik een artwork gemaakt dat is samengesteld door verschillende billboards en posters van eerdere events van Reinier.” 

LINE-UP (2 STAGES)

Reinier Zonneveld – World Record Attempt Longest Live Set

FILTH ON ACID STAGE:
Gordo
Joyhauser
Kiki Solvej
Space92
Speedy J
Zeltak

 

Share:
2023 © Free Your Mind Festival - Terms and Conditions